Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz G.F. #3873 üzenetére

Szívesen, hogyan oldottad meg végül?
    Amúgy megnéztem az oldalt, határozottan jobb, hogy nem JavaScripttel van megoldva. :) Fura volt, amikor kikapcsoltam a JavaScriptet, és szétesősebben nézett ki, így már tök korrekt.

A menüre emlékeztem, hogy mintha ezen alakítgattunk volna valamit régebben, hogy JS nélkül is menjen, vagy valami kinézettel kapcsolatos CSS-buherát. :)
    Viszont azt tényleg megcsinálhatnád valahogy, hogy legyen némi késleltetés a menüváltásban, ha máshova viszem az egérkurzort, mert ilyen vékonyka menücsík esetében nagyon könnyű "elrontani" a navigációt, és más fölé vinni az egeret, és biztos más is belefut, az meg nagyon sokat ront egy oldal összképén, ha van egy ilyen frusztráló dolog - a menü meg elég fontos része egy oldalnak (meghatározza, hogy egy felhasználó hogyan tud egyik oldalról a másikra lépegetni, így kiemelt fontosságú).
    Például a Rólunk felirat almenüire szeretnék kattintani, és nagyon könnyű vagy túlzottan fölé- (a fejlécben látható logóra, ami szintén link) vagy alá- (valamelyik akciót hirdető linkre) vagy melléhúzni (pl. másik menüpontra) az egeret, és akkor máris nem tudom elérni az almenüpontokat.

Új hozzászólás Aktív témák