Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Nem, nem "indentálok".
Én olyan kemény vagyok, hogy még mindig a telefonon pötyögöm be a kódot, amin a szerkesztő nem tud tördelni.
Néztem a jsFiddle-t, de nem tudom használni (próbáltam átírni te példáidat is, de a result panelra nem tudok írni... más debug kiíratás sem ment.). Próbáltam a böngésző konzolját is, de az se túl felhasználóbarát.Inkább marad a natív környezet. Eddig még nem szúrtam el a zárójelezést egyszer sem.
Lássuk csak... Úgy működik, hogy először kigyűjti az "a" tömbbe az összes nullánál nagyobb számot és a "b" tömbben tárolja az előfordulások számát.
Majd lemásolja az input-ot, hogy az érintetlen maradjon és az "a" tömb hossza szerinti ciklusban meghívja a "b" előfordulások száma szerinti másik ciklust és a ciklusmagban meg megkeresi a kigyűjtött elemek indexeit az input-ból és berakja a "c" tömbbe. Mivel itt a Math.max függvényt használom masszívan, ezért jónak láttam nullázni az aktuális mentett elemet, hogy a következő előfordulást találhassa meg a függvény.
A "c" tömböt a beágyazott ciklus lefutása után minden menetben üríti az output string-be.Kb ennyi.
Biztos hatékonyabban is meg lehet oldani, meg kevesebb erőforrással, de nem vagyok programozó, meg amúgy is egy szempillantás alatt végez még a telefon is.Kérdés:
a meghívott function()-ökben deklarált változók ugye elszeparáltak a programtól?
Tehát a function()-ön belüli "var i=0" nem fog összeakadni abban a programban lévő változattal, amiben meghívtam a függvényt? (Abban a programban definiáltam a function()-t is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPad Pro 13" M4 Chip 256 GB WIFI - WIFI+Cellular Silver
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest