- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Elég kevés a JSON, jellemzően eddig csak Google API-k esetén találkoztam vele.
XML-t népszerűbbnek találom azok kevés webservice közt, amikhez szerencsém volt eddig.Nem egészen értem hogy kellene összefűznöm több getElementsByTagName hívást.
Ezzel csak gyerekek nélküli tag-et tudok lekérni, amint képbe került egy-egy alsóbb szint, úgy a hívás már nem működik még a 0 sorszámokkal sem a tömbben.Fiddle: csalás, itt te már jQuery-t használsz, ha jól sejtem!

Egyelőre még hanyagolom a library-k használatát, azon egyszerű okból, hogy a natív JS kóddal se barátkoztam még meg igazán. Meg a jQuery is egy tekintélyes tananyag W3School-on JS után, szóval nem is látom még a fától az erdőt.
De köszi az oldalt, remélem pont azt tudja, mint a Tasker környezet!
Meg az XML kezelését is el szeretném sajátítani, tekintve, hogy azok vannak többségben.
...talán vmi programozói attitűd maradványa, hogy először a nehezebb úton akarok menni, mielőtt megismerem a módját hogy lehet egy huszárvágással elintézni ugyanazt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest