- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
A páros, páratlan számok tömbjének kiíratásáig volt kedvem foglalkozni vele:
Kerüld az onclick()-et, inkább oldd meg úgy, ahogy írtam, kerüld a document.forms.satöbbibaromságokat, inkább használj id-t az elemekhez, és azonosítsd őket egyértelműen, vagy class alapján, vagy ilyesmi.
Meg használd a JavaScript tömbjeinek metódusait, kényelmesebbé tehetik a kódodat.
Ezenkívül kerüld az ilyen t, t1, t2 és hasonló fantáziadús változóneveket, később fingod sem lesz róla, az a változó az mit csinál, mi a szerepe, tehát nyugodtan írj jó hosszú, egyértelmű neveket, sokkal hasznosabb, legalább tudod, mire való.
Kikommenteztem a kódban direkt egy-két részt, hogy lásd, mi változott.
Ja, és a W3C validátorát is érdemes használni a kódodra, mert elég sok hibát tartalmazott.
Remélem, innentől menni fog, ne kérd senkitől, hogy csinálja meg teljesen a kódodat, ha elakadtál valamiben, kérdezz rá, mi nem megy, és akkor abban szívesen segítünk. Mondjuk szerintem így is már sok segítség volt a fenti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Lenovo T15 G2 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 15,6", számla, 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest