-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
A páros, páratlan számok tömbjének kiíratásáig volt kedvem foglalkozni vele:
Kerüld az onclick()-et, inkább oldd meg úgy, ahogy írtam, kerüld a document.forms.satöbbibaromságokat, inkább használj id-t az elemekhez, és azonosítsd őket egyértelműen, vagy class alapján, vagy ilyesmi.
Meg használd a JavaScript tömbjeinek metódusait, kényelmesebbé tehetik a kódodat.
Ezenkívül kerüld az ilyen t, t1, t2 és hasonló fantáziadús változóneveket, később fingod sem lesz róla, az a változó az mit csinál, mi a szerepe, tehát nyugodtan írj jó hosszú, egyértelmű neveket, sokkal hasznosabb, legalább tudod, mire való.
Kikommenteztem a kódban direkt egy-két részt, hogy lásd, mi változott.
Ja, és a W3C validátorát is érdemes használni a kódodra, mert elég sok hibát tartalmazott.
Remélem, innentől menni fog, ne kérd senkitől, hogy csinálja meg teljesen a kódodat, ha elakadtál valamiben, kérdezz rá, mi nem megy, és akkor abban szívesen segítünk. Mondjuk szerintem így is már sok segítség volt a fenti.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest