Hirdetés
- Nagyon összebútorozik a Broadcommal a Meta az AI érdekében
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Az van, hogy egyelőre van 10 oszlop, elemekkel. mint egy nagy táblázat. Most mind a tíz oszlopra van egyesével egy qrva nagy onclick, és szintén qrva nagy hover fv, úgy, hogy $oszlop1.onclick(...), $oszlop2.onclick(...) stb, tehát ugyanaz a kód háromnegyede, az indexektől eltekintve.
Most én megírtam külön eseménykezelőben, hogy az oszlopon belül lehessen külön elemekkel foglalkozni (ehhez kellett a két indexes bind), így minden tökéletes, csak a fölösleget ki kell gyomlálni, meg dinamikussá tenni, mert mi van ha nem 10 oszlop kell, meg ne töltse már be a 10 oszlop eseménykezelőjeit, ha csak pl kettőben van adat.Most csak az "egy indexes bind" kell
milyen szép szakkifejezés, aminél egy for ciklusba rakok egy onclick-et, és egy hover-t, így csak egy vagy kettő fv-em lesz, és szép pici, átlátható, olvasható, dinamikus kódom lesz. 
sztanozs: át is küldtem a főnöknek, hogy tűzzük ki célul

Új hozzászólás Aktív témák
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- MacBook Pro 14" M4 16GB RAM 512 HDD (asztrofekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 85% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus TUF gaming x670E-Plus Wifi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
milyen szép szakkifejezés, aminél egy for ciklusba rakok egy onclick-et, és egy hover-t, így csak egy vagy kettő fv-em lesz, és szép pici, átlátható, olvasható, dinamikus kódom lesz.