Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss #2355 üzenetére
Nem világos a kissé túlzottan támadó stílusod oka - főleg úgy, hogy nem ajánlottál a kérdezőnek megoldást. Ezt azért ennél kicsit finomabban is lehetett volna közölni.
Gondolom a mondandód egyik lényege az volt, hogy kezdő ne nagyon foglalkozzon jQuery-vel nulla JavaScript-tudással, anélkül, hogy tudná, egyáltalán mit csinál. Ez rendben is van, egyetértek. A gond viszont az, hogy sokan csak egy gyors megoldást szeretnének, anélkül, hogy komolyabban belemennének a JavaScript tanulásába. Igényesebb munkához szerintem is elengedhetetlen, hogy belemenjen a részletekbe, de mondjuk jQuery-vel van mód arra is, hogy különösebb tudás nélkül össze lehessen gányolni valamit.
Tulajdonképpen az a probléma, amire rákérdezett, szintén jQuery-vel oldható meg gyorsan és könnyen, mert fasza kis pluginek vannak rá.
Egy példa, ami nem pontosan felel meg annak, amit kérdezett, de multiselectre például nagyon fasza: [link] (senki nem szeret ugye Ctrl nyomvatartásával többet kijelölni).
Tudom, most kész megoldást én sem javasoltam, csak mutattam egy példát. -
Speeedfire
félisten
válasz
Peter Kiss #2355 üzenetére
folyamatosan erre irányítani senkit se
Most először ajánlottam ilyet....mellesleg egy jó framework miért rossz? Nem azért jó, mert gyorsabban meglehet sok dolgot valósítani benne? Nem ezért van a legtöbb nyelvre framework? Költői kérdések ezek...
A fenti mondatomban, hol van az hogy én új javascriptnek tekintem?
Most csak be akartál ug*tni nekem vagy rossz kedved van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest