- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Modding és elektronikai kérdések
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni abban, hogy egy eddig PHP-val megoldott termékösszerakót JS-el tudjak megcsinálni.
Az eredet probléma leírása itt található, ide most nem másolnám be.
Gyakorlatilag az volna a feladat, hogy oldaltöltés nélkül több elemből tudjak egy "gyűjtőbe" pakolni párat, miközben folyamatosan ellenörzöm, hogy mindegyik típusból van-e már benne. Ha igen, ezeket kattintásra át kéne adnom egy PHP-nak. Illetve természetesen az összegyűjtött termékeket ki is tudjam venni a gyűjteményből. Amolyan webshop-szerű kosárba/kosárból megoldás szerintem ez is.
Mivel még nem csináltam ilyesmit JS-ben, a szintem nagyon alacsony, ha esetleg volna olyan forráskód, amiből szemezgethetnék és egy alap működő modellt készíthetnék, annak nagyon örülnék. Köszönöm.
Eddig úgy tűnik megúsztam a feladatokat JS nélkül, de most már nem tudom kikerülni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen TV-t vegyek?
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Inspiron 15 5567
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest