Hirdetés
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Pendrive probléma
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Megvan.
Kiderült, hogy több <div id="desc"></div> sor volt, és az nem jó, ha több ugyanolyan id-del rendelkező elem van a kódban...
(ez valahogy elkerülte a figyelmem) Aztán a további próbálkozások során (amikor nem értettem, mi az oka a hibának) már kiszedtem a "desc" azonosítójú elemet, pedig az mindenképp szükséges a megadott függvény helyes működéséhez, különben az a jelenség áll elő, mint nálam, vagyis hogy új ablakban nyílik meg. Szóval ez is megoldódott.
Jól elbeszélgetek itt azért magamban...
- Te skizofrén vagy?
- .... miii?
- Igen, ti!
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kiderült, hogy több <div id="desc"></div> sor volt, és az nem jó, ha több ugyanolyan id-del rendelkező elem van a kódban...
(ez valahogy elkerülte a figyelmem) Aztán a további próbálkozások során (amikor nem értettem, mi az oka a hibának) már kiszedtem a "desc" azonosítójú elemet, pedig az mindenképp szükséges a megadott függvény helyes működéséhez, különben az a jelenség áll elő, mint nálam, vagyis hogy új ablakban nyílik meg. Szóval ez is megoldódott.