Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Értem a problémát, de akik ezt fogják használni, annyit értenek hozzá, hogy tudják, hol kell bekapcsolni a gépet, meg hogy melyik a ''zinternetgombja''
Még az oldal forrását sem tudnák megnézni, ezért gondoltam arra, hogy egy ilyen egyszerű trükkel át lehet őket vágni. Sajnos PHP és egyéb egyelőre ''mágikus'' szerver-oldali progikhoz még nem értek, de ami késik...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer Pc jó áron! RTX 4060/16GB Ram/1TB SSD/R5 5500
- Budget Gamer pc jó áron! 1660 Super/i5-9400F/16GB RAM
- Lenovo ThinkPad L590 FullHD 1080p IPS - i5-8265U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Windows 11 Pro
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DJI mini 3 drón display unit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még az oldal forrását sem tudnák megnézni, ezért gondoltam arra, hogy egy ilyen egyszerű trükkel át lehet őket vágni. Sajnos PHP és egyéb egyelőre ''mágikus'' szerver-oldali progikhoz még nem értek, de ami késik...