Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
Lehet altalanosabb topikban kellene feltennem a kerdesem, passz. Projekt otletre varnek javaslatokat csupan, hogy mit keszitenetek abban az esetben, ha a munek tartalmaznia kell
- oroklodest
- stat es peldanytagokat
- private, protected, public lathatosagot
- alapertelmezett konstruktort, super(), this()
- tombot
- Kollekciot (List, Set) es Map-et
- Kivetelkezelest
- Pufferen keresztuli irast vagy olvasast
- Billlentyuzetrol valo olvasast / kepernyore irast
- fajlbol olvasast/fajlba irastKulon-kulon mindre tudok peldat hozni, illetve ertem a mukodesuket, am most egy egyseges feladat nem igazan jut eszembe.

Illetve ha grafikusan szeretnem megvalositani a programom, akkor milyen egyszeruen es gyorsan tanulhato frameworkot ajanlanatok?
Koszi!
Udv. core2
-
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
Most kezdek ismerkedni a Javaval a C# mellett - azt már kezdem érteni (tudom, ilyet igazából sohasem mondhatok, mert mindíg van új ismeretlen része) - és rögtön meggyűlt a bajom az Eclipse-szel.
- Lassú (adataimnál látható 8G RAM-os gépen)
- Képtelenség bejutnom kód nézetbe, hogy kell ennél ezt kivitelezni?Visual Studioban 1 kattintás.
Biztos itt is egyszerű, csak nem jöttem mlg rá.Üdv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Szólánc.
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest