Hirdetés
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Fujifilm X
- LG LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Neil Watts
üzenetére
Legyegyszerűbb szerintem egy Game of life, amiben van kézi bevitel (billentyűzet) és load/save (IO) is.
A szimuláció futtatást meg másik szálon, hogy legyen benne pufferbe írás/olvasást. -
válasz
Neil Watts
üzenetére
Szia!
Eclipsnek 1.6 os java dukál. Úgy vettem észre - szó szerint nekem 1.7 alatt két gépen is fos. Továbbá tudom ezt ajánlani, szerintem jobb! A CE ingyenes. Egyik ismerősömet idézve, az Eclipse túl van tervezve (android fejlesztő
). Persze egy marha jó ide, aláírom, sok mindent tud - ízlések és pofonok.mobal,
-
Lortech
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
Nálam ~100000 osztályos projektnél, pluginekkel megrakva sem lassú az eclipse ganymede-től indigoig. Talán lassúnak tűnhet az indulása, kicsit be kell járatódnia.
Amikor létrehozol egy új workspace-ben egy új projektet, akkor szól, hogy mi az alap nézet (perspective). Ez itt a jobb felső sarokban állítható:

Ha létrehozol egy java projectet, akkor alapból java nézetet ajánlja fel. Bal oldalt a package explorerbent (vagy windows/show view / package explorer és oda húzod ahova akarod) tudod tallózni a workspace tartalmát, például a package-ek alatt a kódokat (default könyvtár a /src, ha vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Elemlámpa, zseblámpa
- Robotporszívók
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
). Persze egy marha jó ide, aláírom, sok mindent tud - ízlések és pofonok.