Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
Sziasztok, nem vagyok programozó, nem értek a javahoz, ezért kérem segítségeteket.
Van egy java-s "applikáció", hasonló, mint az ABEVJAVA ÁNYK, de nem az, nevet direkt nem írok, nem szeretnék ebből jogi vitát, főként úgy, hogy nem kevés pénzt fizetek a szolgáltatásra.
A problémám a következő. Vettem egy 4K-s monitort, szép nagy felbontással, ez által az applikáció ablaka olyan kis mérettel jelenik meg, hogy szinte kezelhetetlen, használhatatlan. Az ablak mérete a monitorom képest mindkét irányban nézve kb. harmada. Természetesen az ablak átméretezhetősége le van tiltva az appban, ezért kérdem segítségeteket.
Van rá lehetőség, hogy az ablak átméretezését külsőleg engedélyezzem, vagy bármi módon megnövelhessem akár adott fix méretűre az ablakot?Remélem érthető volt a kis összefoglalóm. Köszönettel várom szíves válaszotokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
HAHAHHAHAHAHA
Az a baj, hogy nem foglalkoznak egy felhasználóval és sok a gyökér, igénytelen, belenyugvó ember, akik nem szólnak, hogy így nem túl jó)