- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ki tud nekem segíteni gyorsan egy debuggingban?
Nem tudok rájönni mi okoz egy hibát, még ma maileznem kell a progit, és már kész vagyok az idegtől. -
BlacKSouL
addikt
Hali!
A következő a problémám. Most kezdek el foglalkozni a Java-val mélyebben, és a JDK demójában lévő applet-ek Iexplorerben nem hajlandóak futni, a következő hibaüzenettel megtoldva:
alt=''Your browser understands the <APPLET> tag but isn't running the applet, for some reason.'' Your browser is completely ignoring the <APPLET> tag!
Eredetileg a JRE 1.5.0_06 volt csak simán fenn, most felraktam hozzá a JDK 1.5.0_06 -ot de amikor a telepítésnél be lehetett állítani a Public JRE -telepítést, azt kihúztam, gondolva hogy az már úgyis fenn van. Explorer és Java is frissítve volt/van. Azt már korábban is észrevettem, hogy bizonyos dolgok nem futnak explorerben, csak Ffoxban, de nem igazán foglalkoztam vele. Most viszont zavar a dolog. A lenti link az applet-es oldalra mutat, ott bármelyik demóra kattanok, a fenti üzenetet írja ki.
[link]
Mi lehet a megoldása a dolognak?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- Túra és kirándulás topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest