Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ki tud nekem segíteni gyorsan egy debuggingban?
Nem tudok rájönni mi okoz egy hibát, még ma maileznem kell a progit, és már kész vagyok az idegtől. -
BlacKSouL
addikt
Hali!
A következő a problémám. Most kezdek el foglalkozni a Java-val mélyebben, és a JDK demójában lévő applet-ek Iexplorerben nem hajlandóak futni, a következő hibaüzenettel megtoldva:
alt=''Your browser understands the <APPLET> tag but isn't running the applet, for some reason.'' Your browser is completely ignoring the <APPLET> tag!
Eredetileg a JRE 1.5.0_06 volt csak simán fenn, most felraktam hozzá a JDK 1.5.0_06 -ot de amikor a telepítésnél be lehetett állítani a Public JRE -telepítést, azt kihúztam, gondolva hogy az már úgyis fenn van. Explorer és Java is frissítve volt/van. Azt már korábban is észrevettem, hogy bizonyos dolgok nem futnak explorerben, csak Ffoxban, de nem igazán foglalkoztam vele. Most viszont zavar a dolog. A lenti link az applet-es oldalra mutat, ott bármelyik demóra kattanok, a fenti üzenetet írja ki.
[link]
Mi lehet a megoldása a dolognak?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple Watch Series 7 GPS+LTE 41mm
- Asus ROG Strix G713PI 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Dell Latitude 7400 !!14" full hd, i7 8665U, 16GB RAM, 512 Gb SSD, jó akku, szép állapot!
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest