Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- A szokottnál testesebb hangsugárzókkal jön az Akko heasetje
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
ó megint valami jó hsz
keyStates pont erre van szükségem... -
rdi
veterán
Vénségemre belevágtam a javába, Eclipse alatt elkészített és kiexportált jar fájlomat szereretném lefutattni konzolban de az istennek nem megy.
NoClassDefFoundError hibát jelez, és látom, hogy ez egy ősrégi probléma és állandóan előjön, mégsem tudom megoldani...
Egyszerűen még azt sem tudom, hogy ha kibontom a jar fájlt akkor mivel tudom visszacsomagolni,
Esetleg nincs valaki aki nagyon egyszerűen el tudná mondani, hogy hova tegyem a programokat tartalmazó könyvtárat, hogyan editáljam a classpath fájlt és utána hogyan csomagoljam vissza a jart? -
rdi
veterán
Sziasztok,
hogy én ezt a topikot mennyire kerestem!Javaban majd javascriptben kellen megírnom egy programot, ami egy könyvtárban lévő könyvtárakat és txt fájlokat listáz ki, majd kattintásra jelenít meg .
Ehhez kellene segítség, minimális java ismeretekkel rendelkező kezdőnek...ja és az eclips jött be nálam

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Óra topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Metal topik
- További aktív témák...
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest