Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
Ebben valaki tudna segíteni?
-
gojko.m
senior tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Ha jól gondolom ez a programkód módosítását igényelné. Ha így van, akkor nem bolygatom tovább a dolgot, az előző megoldás is megfelelő.
-
gojko.m
senior tag
Valami ötlet ezzel kapcsolatban?
-
gojko.m
senior tag
Sziasztok!
Nem ismerem a java programozást és épp ezért szeretnék segítséget kérni tőletek.
Egy kis kínai (
) youtube-dl GUI-hoz (link) csináltam magyarítást, amit a java progi készítője volt olyan kedves, hogy be is épített. Viszont a fordítás karakterkódolásával valami probléma van. Ezt le is írtam neki. Elvileg javította is, de probléma továbbra is fennáll.Ha UTF-8 kódolású a fordítás, akkor teljesen katyvasz karakterek jelennek meg:

Ha ANSI kódolású a fordítás, akkor már jobb a helyzet. Ebben az esetben csak az ŐőŰű betűk kalaposak:

Tudja valaki, hogy mi okozhatja ezt a hibát?
Köszönettel:
gojko
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Linux Mint
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) youtube-dl GUI-hoz (