- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
Sziasztok!
mvn exec:java -Dexec.mainClass=cinema.Program -Dexec.args="http://localhost:8080/WebService/Cinema A 5 Lock"
Az fent látható paranccsal szeretnék futtatni egy "Maven simple project"-et. A problémám ott kezdődik, hogy a program argumentumaként adott URL-t a maven megpróbálja pluginként feloldani. Nem meglepő módon, nem talál hozzá metadatat és elhal a build.A program Eclipseből indítva ugyanezekkel az argumentumokkal, hibátlanul működik. A cinema.Program osztály is megfelelően van benne. Mondhatnátok persze, hogy futtassasm Eclipse-ből, de egyetemi feladathoz kell és gondolom így fogják tesztelni.
Bármi ötlet, hogy ez mitől lehet?
(Én alapvetően .Netes vagyok, szóval most először dolgozom mavennel.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest