Új hozzászólás Aktív témák
-
petofer
csendes tag
Koszi a könyv címeket majd szétnézek akkor ezek után a könyvek után!
Egyébként Turbo Pascalban és Delphiben programoztam eddig, sajnos a C az igazábol kimaradt pedig akkor könnyeb dolgom lenne, de azért elboldogulok így is.
Egyébként tetszik a Java, és eléggé használhatónak tűnik, mármint munka szempontjábol ha majd egyszer eljutok arra a szintre. -
petofer
csendes tag
Igen igazad van erre már rájöttem...
fordigatom parancssorbol is meg jbuilderből is, most kezdem átlátni még csak hogy mi hogy van, utánna majd lehet nekifeküdni a bonyolultabb dolgoknak!
Remélem megértem a dolgokat ebből a könyvből eddig egész érthető!
Van véleményed az Angster féle Java könyvekről? -
petofer
csendes tag
Letöltöttem a Jbuilder 2007 es változatát, mostmár kezdem megszokni, a netBeans-szel is ugyanaz lett volna a gondom mmint ezzel hogy van egy csomó dolog ami nem úgy van leírva mint a könyvben így még az is plusz idő mire rájövök hogy van és azt az időt mire rájövök tudnám magára a forráskódra is szentelni
De a földön sehol nem lehet már találni 8.0-át!! -
petofer
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Most kezdtem el Javat tanulni és a könyv jBuilder 8.0-át használja de én sehol nem találtam ( a www. borland.com-on sem), csak a Turbo J Builder 2007-et!
Viszont így nem megyek el a könyvön!
Tudna valaki segíteni honnan tudnék szerezni egy jBuilder 8.0-át?
Válaszotokat előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged