Hirdetés
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
petofer
üzenetére
Én azért szeretem, mert elérhető Windows és Linux alatt is. Persze Eclipse is, de futottam már bele olyan hibába Eclipse-ben, ami NetBeans alatt nem jelentkezett. Ami egyedüli probléma NetBeans-ben, hogy Windows-Linux verziók valamiért összevesznek az ékezetes betűkön...mondjuk shev7 kolléga lehet, hogy mindjárt kioktat a megoldásról, bár ezért nem sértődnék meg.

Sianis -
Sianis
addikt
válasz
petofer
üzenetére
Arra azért készülj fel, hogy sokkal másabb lesz, mint a Pascal, de még a C-től is nagyon messze áll. A Java igazi objektum orientált nyelv, sokaknak ezért nem tetszik, a maradnéknak pedig éppen ezért.
Pl: Én gyakorlatilag alap tudással és jó adag elszántsággal írtam egy egészen használható e-mail küldő programot. Pedig soha nem gondoltam volna, hogy én valaha is ilyesmit fogok csinálni, de a Netbeans és a Sun referencia segítségével ( meg némi angol tudással ) nagyon jól lehet haladni.
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- GTA V
- Milyen videókártyát?
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest