Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
Szerintem a probléma nem azzal volt, hogy kérdeztél hanem azzal, hogy mikor választ kaptál a kérdésedre rájuk bíztad az egészet. A JAR file védelemmel van ellátva, ami nyilván nem viccből lett rárakva és szépen szolgálja a célját. Az, hogy "szóljatok ha majd megoldottátok" elég flegma dolog, nem megbántani akarlak de senkinek nem hobbija a fórumon szerintem mások számára védelemmel ellátott fájlok feltörése (nem mint ha a brute force olyan gyors és egyszerű folyamat volna, mással pedig nem hiszem, hogy meg lehetne szerezni fájlhoz tartozó kulcspárt).
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Asustor NAS
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Hobby elektronika
- Top hardvert kap a Magic Pad 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest