Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Create. #11065 üzenetére
Szakámban dolgozó, egyetemet otthagyóként hasonlót tudok mondani mint mobal.
Semmit nem tanítanak ott, amit egyébként ne tudnál megtanulni és az átlag melóhoz kellene. Persze vannak területek, amihez kell az egyetemi tudás (matekra gondolok, nem az info részére, utóbbi szerintem könnyebben tanulható egyedül), de ez szerintem kevés területet érint.
Szerintem ehhez a munkához a legfontosabb (a logikus gondolkodáson túl) a hozzállás és az, hogy érdekeljen. Azok közül, akiket csak a pénz motivál, eddig csak kókányolóművészekkel találkoztam. -
válasz
Create. #11062 üzenetére
Nem.
Ezt ne úgy fogd fel, hogy mondjuk végigcsinálsz egy tanfolyamot és rendelkezel megfelelő tudással, hogy junior lehess. Ez nem egy olyan munka ami határok közé van szorítva, és nem hiszem, hogy fél vagy egy év alatt a gondolkodás módot el lehet sajátítani.
Ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged