- Drámaian begyorsítja pár játék első indítását az új Arc meghajtó
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
A google prog.versenye is ilyen, buktam mar megoldast rajta... na jo, azert kezdo szinten tenyleg jobb lenne a code review IS, de azert az is hasznos szerintem is, ha mar csak azert tobbet foglalkozik a user feladattal, mert nem pontosan talalta el a formatumot. A kiiratasi hiba keresese mellett kijavit ket masikat (ld. most a stream close). Onalloan. Szerintem neki is hasznos, nem csak a tanarnak.
Persze ha 100% utan ra se neznek a kodra v nincs legalabb mintamegoldas a buktatok kiemelesevel, akkor az ga'z. -
VTom
veterán
Minden feladatot egy program etet meg bemenetekkel elsődlegesen, és a kimenet alapján pontoz. A szintaktikának 100%-ban pontosnak kell lennie, különben hibaként adja vissza.
Mellesleg egy programozás kurzuson ez alap, szerintem, a tanuló megtanulja, begyakorolja, hogy minden részletre, írásjelre, szóközre maximális figyelmet kell fordítania.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ Dell Ultrasharp U4025QW (5120 2160) IPS, 120 Hz, profi színpontosság, ívelt, Garis
- Rtx 2080Ti/ Ryzen 5 4600G/ 16GB G.Skill/ 1TB M2/ Win11/ Garancia
- Raspberry Pi 5 8 GB + Argon One V3 ház + 512GB SSD + Gyári adapter
- HP Probook akciós áron
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- Noctua NH-L12S L-Type
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest