Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
A google prog.versenye is ilyen, buktam mar megoldast rajta... na jo, azert kezdo szinten tenyleg jobb lenne a code review IS, de azert az is hasznos szerintem is, ha mar csak azert tobbet foglalkozik a user feladattal, mert nem pontosan talalta el a formatumot. A kiiratasi hiba keresese mellett kijavit ket masikat (ld. most a stream close). Onalloan. Szerintem neki is hasznos, nem csak a tanarnak.
Persze ha 100% utan ra se neznek a kodra v nincs legalabb mintamegoldas a buktatok kiemelesevel, akkor az ga'z. -
VTom
veterán
Minden feladatot egy program etet meg bemenetekkel elsődlegesen, és a kimenet alapján pontoz. A szintaktikának 100%-ban pontosnak kell lennie, különben hibaként adja vissza.
Mellesleg egy programozás kurzuson ez alap, szerintem, a tanuló megtanulja, begyakorolja, hogy minden részletre, írásjelre, szóközre maximális figyelmet kell fordítania.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- LEGO klub
- EAFC 26
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest