Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Még csak elsős vagyok és ezt a tárgyat másodikosoknak ajánlják azért töketlenkedem. De majd akkor jövőre megcsinálom.
Közgazdász vagyok, de még fejlesztő is lehetek, van olyan, aki már hat éve "töketlenkedik" és még mindig nem végezte el. Én még csak most kezdtem. A tudás bővítése meg sosem ártalmas, még akkor sem, ha soha nem leszek fejlesztő.
Az egzisztenciám már megvan az eddigi munkámból is, tehát nem ver a földhöz, ha nem leszek fejlesztő.Köszi az algoritmusokat, megnézem bár java ismeret nélkül nekem még kínai.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ZBook Power 15 G10 15.6" QHD IPS Ryzen 9 PRO 7940HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Pro Sapphire (51mm)
- Zalman WATTTERA ZM800-EBTII 800W táp - GARIS!
- Dell Precision 7530,15.6",FHD,Xeon E-2186M,32GB DDR4,256GB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos kivi
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest