Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Re maven/gradle: a gradle megítélésem szerint még elég kiforratlan dolog, és elég gyerekcipőben jár a támogatása az egyes IDE-kben. Sajnos én addig nem tudom eléggé komolyan venni a dolgot. Mondom ezt úgy, hogy egy nagyobb projektcsomagot migrálunk most gradle-re. Akinek egy maven-féle XML szerkesztése gondot jelent, az válasszon más pályát
Re SVN/GIT: nagyon menő egy ideje a GIT, és mindenki migrál veszettül, ész nélkül sajnos. A legtöbb projekt ugyanis nem igényli a GIT modelljét, ellenben komplikáltabb a használata. Tapasztalatom szerint még az SVN használata is kihívás sokaknak, nemhogy a GIT. Biztos van helye a GIT-nek is (pl nagy projekt kis, 1-2 személyes, javarészt független alprojektekkel), bár én eddig még sehol nem láttam indokoltnak, leszámítva azt az esetet, amikor egy ügyfél előtt pozicionálunk arculatot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest