- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
szucstom #8847 üzenetére
Ha már van PHP meg C# alapod, akkor hagyd a javát, fogd az egyiket és mélyülj el abban (mindkettőnek van topicja a PH!-n). Ahogy a többiek is írták amire gondolsz az a javascript és nem a java, és ahogy az összefoglalóban is szerepel az első 4 betűt leszámítva pontosan 0 közük van egymáshoz.
-
fordfairlane
veterán
válasz
szucstom #8847 üzenetére
Tudom, hülye kérdés lesz, de ha már van alapom PHP-hoz, a Java hozzákapcsolása mennyire nehéz? (gondolok itt komplexebb weblapok összerakására)
Java alatt nem olyan egyszerű. Sok új fogalmon kell keresztül jutni, mire eljutsz mondjuk odáig, hogy képes vagy használni Java Server Faces-t, meg a JSP-t. Viszont sok dolog ismerős lesz, a PHP5 objektumkezelését nagyrészt a Java-ról mintázták. Sokkal több hasonlóság van a PHP és a Java közt, mint mondjuk a Java és a Javascript között.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest