- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Vezetékes FEJhallgatók
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- OLED monitor topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taoharcos
aktív tag
válasz
smallmer #8670 üzenetére
Bevallom én is gyenge vagyok angolból, de TÉNY csak angolul szabad! Akkor ki kell szótárazni/google.translate-zni. Szokni kell, és közben ráadásul az ember nem csak a programozást tanulja, hanem az angolt is. Ráadásul a használható tutorialok, jó oldalak angolul vannak.
A Clean Code elvek miatt is szükség van a jól kifejező angol nevek ismeretére. -
proci985
MODERÁTOR
-
Gyuri16
senior tag
válasz
smallmer #8670 üzenetére
static valtozokat csak indokolt esetben illik hasznalni (ez nem az).
helyedben letrehoznek egy Egyenleg osztalyt, amibol a program elejen letrehoznek egy peldanyt, amit aztan konstruktorban atadnam a Beadando objektumoknak. az egesz szinkronizacios moka pedig ebben az Egyenleg osztalyban lehetne. Termeszetesen ez csak egy lehetoseg, jobb lenne, ha magad talalnad ki az alapjan amit tanitottak.
magyar valtozonevekkel szerintem nincs semmi gond, amig nem probalsz ekezeteket beletenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest