Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeri
tag
válasz
loszerafin
üzenetére
C és társai érték szerint
meg létezik:címszerint,eredmény-érték szerint,visszatérési érték szerint. -
Lortech
addikt
válasz
loszerafin
üzenetére
Kérdés az, hogy mit tekintesz értéknek.
Én azt mondtam volna, amit megadtak megoldásnak. De szó szerint véve elfogadható az A is, mivel egy objektum értéke a referenciája. (szintaktikailag)
Ugyanakkor ha azt mondod, hogy referencia szerinti átadás van objektumoknál, szerintem akkor sem mondasz hülyeséget (sőt), mivel az az érték ami átadódik az egy referencia, így ugyanazt mondod, csak a referencia pontosabb megnevezés, bővebb jelentéssel bír, épp ezért ez utóbbit preferálom. -
shev7
veterán
válasz
loszerafin
üzenetére
szerintem meg teljesen jol, es erthetoen van leirva, nem ertem mi a gond? Az ertek es a referencia szerinti atadas kozott az a leglenyegesebb kulonbseg, hogy az eredeti ertek megvaltozik-e. Ha objektumot adsz at, es megvaltoztatod egy parameteret, akkor az eredetinek is valtozni fog. Marpedig ekkor a parameteratadas nem lehet ertek szerinti

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- World of Warships
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Több mint 2 millióan próbálták ki a Pragmata demóját
- Spórolós topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest