- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
-Faceless- #8243 üzenetére
Mar nem azert, de ezt kicsit lehetne szerintem egyszerusiteni. En azt tennem, mar a jelenleginek minel kisebb modositasaval, hogy
- megkeverek egy 0..(N-1) tombot
- amikor irom a masik tombbe, akkor dontom el, hogy az az index hanyadik reszbe esik, es az alapjan irom az eredetibe a megfelelo erteket (raadasul ha ilyen szep szamaid vannak, akkor oszthatod ugy hogy az otodere csinalsz egy switch-et, sot akar erre me'g aritmetikai kifejezest is...).
Bar ha megfelelo valoszinusegekkel generalnal es a vegen csak azokat tenned fel, amikbol me'g hianyzik egyebkent ujat "dobsz", az is eleg veletlen tabla kene legyen. -
válasz
-Faceless- #8243 üzenetére
Rövidtávon megkönnyíted a saját életed, ha a kétdimenziós tömböket elfelejted, helyette egy dimenzióban tárolod a pályád és okosan indexelsz (pl. x,y koordinátákhoz a tömb y*N+x. elemét veszed). Ekkor a tömb feltöltése és megkeverése is triviálissá válik.
Mr Dini: Nem baj, hogy a szintaktikán elakadtál, mert a Thread.sleeppel amúgy is kinyírnád a játékot. Ezért nem is mondom meg, hogy lehetne feloldani az előző fordítási hibát.
Ha Bukkit plugint írsz esetleg, azzal meg lehet oldani ezt helyesen is. Tiszta Java-val nem tudom hirtelen, hogy tudnál egyszerűen visszatérni a UI szálra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest