- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
Igen, köszönöm és a többieknek is. A Package maradt ki. Ezek szerint elfogadhatták volna a válaszaimat.
Bár nincs még tapasztalatom, de ha írok valami programot, akkor én sem jegyzek meg fejből minden nyelvi jellemzőt, hanem utánanézek weben. Ezek szerint állásinterjúra fejből be kell vágni dolgokat.Egy másik kérdésem volt, hogy :
Javaban van-e többszörös öröklődés ?
Azt válaszoltam rá, hogy nincs többszörös. C++ ban volt és van többszörös öröklődés, de ott is nehézségeket jelent a használata, mert ha van egy 'A' osztályod és abból származik 'B' és 'C' osztály, akkor B és C lemásolja magának a memóriába az A tulajdonságait. Majd ezután, ha 'B'ből és 'C' ből akarod örököltetni a 'D'-t, akkor vigyázni kell arra, hogy D-be ne másolódjon le kétszer A-nak a tulajdonságai, mert B-ben és C-ben is megvan.Tehát ezt írtam rá, hogy például ilyen nehézségek miatt a Java-ban nem valósították meg a többszörös öröklődést.
Erre a válaszomra meg szintén azt mondták, hogy nem tudják teljesen elfogadni.
Szerintetek, a ti tapasztalatotokkal mi lehetett volna a helyes válasz ?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független közel 1 év Apple jótállás
- IPhone 14 128GB gyári független hibátlan kiváló akku
- DJI FPV Fly More Combo drón szett extrákkal
- Citroen C3 Picasso 1.4 Benzines, 2011, 156E valós km, sérülésmentes, vadiúj gumi garnitúra, KLÍMÁS!
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest