Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pvt.peter
    őstag

Konkrétabban mit takar a "felokosítás"?

(#7528) sutszi:
    Jaja, két számjegy viszont simán elfér a tálcaikonon (ld. HWiNFO64 tálcára kirakott kijelzői). Három már elég necces (a töltöttség kijelzésénél mondjuk csak egy esetben van erre szükség, 100%-nál :D)... Igazából két számjegy esetén állapotjelzésre a tálcaikon a legjobb megoldás, háromnál para. De próbát megér, max. kisebbek lesznek a betűk, vagy 100% esetén egy teljes töltöttséget jelző egyéb ikont mutatsz, nem számot. :D

Szia!

Hát eddig C#-ban dolgoztam, most viszont belekell ugranom Javaba is.
    Tehát adott egy forráskód elemző, amely Javaban lett írva és egy másik nyelvből húz fel forráskód alapján egy AST -t.
    Adott node -nak rendkívül sok függvényét tudjuk meghívni.
    Nincs kedvem ezeket kézzel leírogatni és változót létrehozni és arra gondoltam, hogy van-e esetleg vmi automatizált módszer arra, hogy ezeknek a függvényhívásoknak az eredményét megtudjam vizsgálni?
    Természetesen csak a paraméter nélküli fgvekről van most szó.
    Elég sok öröklődés van benne meg változó meg minden eltorzult dolog :D

• MrSealRD
    veterán

Konkrétabban mit takar a "felokosítás"?

(#7528) sutszi:
    Jaja, két számjegy viszont simán elfér a tálcaikonon (ld. HWiNFO64 tálcára kirakott kijelzői). Három már elég necces (a töltöttség kijelzésénél mondjuk csak egy esetben van erre szükség, 100%-nál :D)... Igazából két számjegy esetén állapotjelzésre a tálcaikon a legjobb megoldás, háromnál para. De próbát megér, max. kisebbek lesznek a betűk, vagy 100% esetén egy teljes töltöttséget jelző egyéb ikont mutatsz, nem számot. :D

:DD Azóta nem is tudtam foglalkozni a kis projekttel... :( meg más irányt kezdtem el kidolgozni. Javafx-ben használható patterneket kerestem... Bár ne tettem volna...

Bele se gondoltam a 100-ba így hirtelen. Lehet akkor valami zöld lámpa jel lenne ott lent...az tetszik is.

Új hozzászólás Aktív témák