Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
M_AND_Ms
üzenetére
Előbb talán elolvasnád amit írtam vagy a kolléga írt. A kolléga konstans stringeket hasonlított egy string tömb elemeihez. "bor" == data[0]. ERRE írtam, hogy itt az equals kell és írtam, hogy pl. egy Long i = 1 (i == 1)-nél nem kell i.equals(1), hanem == is megteszi. Pont. Semmi többet nem írtam, Te meg elővetted az okoskodást és kurvára szétoffoltad a témát. Szerintem. Tehát okosodás első lépcsőjeként leírt szöveg értelmezése. Szó nem volt saját osztályról, equals felüldefiniálásról vagy bármi egyéb ilyesmiről.
És most tényleg befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Hivatalos: jön PC-re a Death Stranding 2, és nem is kell sokat várni
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós kamerák
- Arc Raiders
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest