- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASRock lapok általában
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ursache
senior tag
válasz
jetarko #7305 üzenetére
A B tényleg nem a legjobb választás (szerintem sem). Ugyanakkor azért nem csak ezeket tanuljuk, és tényleg piszok sok a matek. De kell is, adott esetben! Ma (tegnap) is mesterséges neurális hálók esetében előjött a parciális deriválás. Hibafüggvények minimalizálása, regresszió, szélsőértékek... Nem véletlenül van modalg is, nagyon helyesen. El lehet menni OKJ-re is, lehet ott többet vesznek progból, ami tényleg prog, de nem ennyire mélyen. Ha ezt a szakot elvégzed, utána nincs gondod azzal, hogy hova menj, mindent meg tudsz ezek után tanulni, szóval full felesleges még 50 tárgyat hozzáadni a képzéshez. Pedig akkor is lehetne mondani, hogy de ez meg ez nem volt. Szóval nem elvárni kell, hanem betanítani, megtanítani...
Amúgy meg az egész google, csak jól kell tudni használni
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest