- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jetarko
üzenetére
(#7103) jetarko:
Itt szerintem fel kell sorolni azokat a packageket amikben @componentekre hivatkozol. Pl dao(repo) service csomagok is.Felsorolhatom, de nem kéne neki rekurzívan bejárni a packageket?
A spring xml-ben emf-t adtál meg, a repoban meg em-re hivatkozol.
Tutorialokból raktam össze. A célom az lenne, hogy @PersistenceContext annotációval be tudjak injektálni EntityManagert, és azt használni. Egyébként itt ezt írja: Spring injects @PersistenceContext into Spring components on its own. In order to do so, applications need to be have access to an EntityManagerFactory bean. Gondolom ezért tettek a tutorialban a spring-servlet.xml-be LocalContainerEntityManagerFactoryBean-t.
Ha ehhez a funkcionalitáshoz, amit írtam, valami más kéne a spring-servlet.xml-be, nyugodtan szóljatok.Az xml fájlokban miért van annyi kommentezés?
Azok olyan dolgok amik most nem kellenek, de később fognak. Először működjenek legalább az alapok.
(#7104) Lortech:
Beírtam a persistence.xml-be az alábbi sort az alapján amit floatr linkelt:
<jta-data-source>java:/DefaultDS</jta-data-source>de deployment közben továbbra is error van:
13:57:38,405 INFO [org.jboss.as.server] (ServerService Thread Pool -- 28) JBAS018559: Deployed "MovieTimeProject.war" (runtime-name : "MovieTimeProject.war")
(#7105) floatr:
Ahogy fent is írtam, kipróbáltam, hogy beállítom a jta-data-source-ot, de nem jó. Később szeretném ha az adatbázis 2db clusterezett MySQL instance lenne, köztük egy load balancerrel, és ehhez gondolom nem elég jó a RESOURCE_LOCAL transaction-type. Egyébként Wildfly 8.2-t akarok használni, nem Tomcatet.
Azt mondod, ha kidobnám a persistence.xml-t a kukába, és helyette az általad adott kóddal configolok a spring-servlet.xml-ben, akkor működőképes lesz a cucc? Ha később JTA tranzakciókra kell átállnom, akkor is megoldható lesz így?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest