Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4nte
csendes tag
válasz
RaPiDsHaRe
üzenetére
"at GameLauncher.main(GameLaucher.java:2)"
Fájlneveket ellenőrizd. Az a GameLaucher kicsit hiányos.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
RaPiDsHaRe
üzenetére
"Exception in thread "main" java.lang.Error: Unresolved compilation problem:
Azért egy picit próbáld meg értelmezni a hibaüzeneteket... Fordítási hiba van a kódban, azért nem tudod futtatni.
Ezután már futtatható IDE-ből, exportálható JAR fájlba, majd futtatható a jar a JVM segítségével... -ezt, hogyan tudom megcsinálni ?
Ha csak nem akarod másnak is átadni a programot, vagy valamiért tesztelni hogy viselkedik ilyen esetben, teljesen felesleges ezzel nyűglődni, az IDE-ből való futtatás sokkal kényelmesebb, és nagyon sok előnnyel jár.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
RaPiDsHaRe
üzenetére
Vettem a fáradtságot és bemásoltam Eclipse-be a forrásokat. Így néz ki a projekt:

Az Eclipse-ből indítható, működik (hogy jól-e azt nem néztem, de lefut és normálisan befejeződik).
Ezután a projektre ha jobb egérgombot nyomsz, majd kiválasztod az Export... menüt ott ki tudod exportálni futtatható JAR fájlként (Runable JAR).
Exportálás után parancssorba így lehet futtatni a progit: java -jar jarfájlneve.jarEgyébként nagyon csúnya dolog javában a publikus adattag. Ilyen pl a Player osztályban a number. Ugyan működik a program de az egyik objektum-orientált elvet sérti meg a program, mégpedig az egységbezárást (Encaptulation). Illik private-ként deklarálni az adattagokat, és getter/setter metódusokkal intézni az adattagok írását, olvasását.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Az iPhone 17e is várományosa a Center Stage kamerának
- Arc Raiders
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Crypto Trade
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam topic
- E-book olvasók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Ps5 Lemezes Verzió Extrán Megkímélt 2 Kontival Eladó!!!
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- Apple Magic -Keyboard, Trackpad és Mouse
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- használt Xiaomi 11T Pro 5G 128GB 8GB Celestial Blue
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4012, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest