Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4nte
csendes tag
válasz
RaPiDsHaRe #5808 üzenetére
"at GameLauncher.main(GameLaucher.java:2)"
Fájlneveket ellenőrizd. Az a GameLaucher kicsit hiányos.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
"Exception in thread "main" java.lang.Error: Unresolved compilation problem:
Azért egy picit próbáld meg értelmezni a hibaüzeneteket... Fordítási hiba van a kódban, azért nem tudod futtatni.
Ezután már futtatható IDE-ből, exportálható JAR fájlba, majd futtatható a jar a JVM segítségével... -ezt, hogyan tudom megcsinálni ?
Ha csak nem akarod másnak is átadni a programot, vagy valamiért tesztelni hogy viselkedik ilyen esetben, teljesen felesleges ezzel nyűglődni, az IDE-ből való futtatás sokkal kényelmesebb, és nagyon sok előnnyel jár.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Vettem a fáradtságot és bemásoltam Eclipse-be a forrásokat. Így néz ki a projekt:
Az Eclipse-ből indítható, működik (hogy jól-e azt nem néztem, de lefut és normálisan befejeződik).
Ezután a projektre ha jobb egérgombot nyomsz, majd kiválasztod az Export... menüt ott ki tudod exportálni futtatható JAR fájlként (Runable JAR).
Exportálás után parancssorba így lehet futtatni a progit: java -jar jarfájlneve.jarEgyébként nagyon csúnya dolog javában a publikus adattag. Ilyen pl a Player osztályban a number. Ugyan működik a program de az egyik objektum-orientált elvet sérti meg a program, mégpedig az egységbezárást (Encaptulation). Illik private-ként deklarálni az adattagokat, és getter/setter metódusokkal intézni az adattagok írását, olvasását.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest