- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- NVIDIA® driverek topikja
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4nte
csendes tag
válasz
RaPiDsHaRe #5808 üzenetére
"at GameLauncher.main(GameLaucher.java:2)"
Fájlneveket ellenőrizd. Az a GameLaucher kicsit hiányos.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
"Exception in thread "main" java.lang.Error: Unresolved compilation problem:
Azért egy picit próbáld meg értelmezni a hibaüzeneteket... Fordítási hiba van a kódban, azért nem tudod futtatni.
Ezután már futtatható IDE-ből, exportálható JAR fájlba, majd futtatható a jar a JVM segítségével... -ezt, hogyan tudom megcsinálni ?
Ha csak nem akarod másnak is átadni a programot, vagy valamiért tesztelni hogy viselkedik ilyen esetben, teljesen felesleges ezzel nyűglődni, az IDE-ből való futtatás sokkal kényelmesebb, és nagyon sok előnnyel jár.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Vettem a fáradtságot és bemásoltam Eclipse-be a forrásokat. Így néz ki a projekt:
Az Eclipse-ből indítható, működik (hogy jól-e azt nem néztem, de lefut és normálisan befejeződik).
Ezután a projektre ha jobb egérgombot nyomsz, majd kiválasztod az Export... menüt ott ki tudod exportálni futtatható JAR fájlként (Runable JAR).
Exportálás után parancssorba így lehet futtatni a progit: java -jar jarfájlneve.jarEgyébként nagyon csúnya dolog javában a publikus adattag. Ilyen pl a Player osztályban a number. Ugyan működik a program de az egyik objektum-orientált elvet sérti meg a program, mégpedig az egységbezárást (Encaptulation). Illik private-ként deklarálni az adattagokat, és getter/setter metódusokkal intézni az adattagok írását, olvasását.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- NVIDIA® driverek topikja
- BestBuy topik
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest