- HTPC (házimozi PC) topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo #5197 üzenetére
Az van, hogy kidobnak egy új verziót, ami kvázi használhatatlan, ha egy hello world-nél összetettebb projektet akarsz kezelni. Aztán fél évre rá már tarthatatlan a sok bugreport miatt a helyzet, és kiadnak egy javítást SR1 néven, majd később a megmaradt nem kritikus hibák javításaira is adnak ki egy második javítást SR2 néven. Közben elkezdik összerakni a következő release-t. Szóval ha stabil Eclipse-re vágysz, akkor ahhoz az SR2 kiadások állnak a legközelebb, bár kicsit elgondolkodtat ez a frissen felbukkant java 8 támogatás.
Az a bosszantó, hogy az első kiadást soha nem tudtuk munkára fogni, mert annyira hemzsegett a hibáktól. Nem is értem, hogy ezt is miért nem hívják publikus bétának.
-
válasz
Megjelent persze, a Help/ Check updates menüpontban már el is érhető. Tegnap frissítettem, azóta örülök. :-)
-
fatal`
titán
válasz
Meg.
Gondolj úgy rá, mint egy egy service packre
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest