- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- ASUS notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
trisztan94 #4083 üzenetére
Hogyan akarod megoldani a kommunikaciot? Mert gyanus hogy te most kezzel le akarod kodolni ami igazabol mar GWT megold neked. Azt ajanlom hogy csinalj egy springes backendet (pl egy spring-mvc templatet csinalj STS plugint szedd le) . Az ottani Service reteget interfacen keresztul el tudod erni kliens oldalon, a valasz objektumaidat meg proxyba csomgalod) es meg van oldva , persze vannak limitaciok, de csak annyi amennyi amugyis lenne. Ha pedig Json akarsz feldolgozni (pl egy rest valaszkent, amit a springes templatebe 1perc alatt bedobsz, melle egy jacksont behuzol automatikusan JSON-ra konvertal minden valaszobjektumot) akkor kliens oldalon letrehozod az objektumodat amit ha jol emleksem a JavascriptObjectbol kell szarmaztatni, felveszed a gettereit ahova nativvkoddal beirod hogy mit adjon vissza (pl retutn this.jsonpropertyname ) majd pedig a safeEval-al megepited az objektumodat (JsonUtils GWT packageben ha jol emlekszem).
Nem beszelve hogy sprines orm-el pl egy hibernattel nem kell szenvedni a direkt jdbc-vel.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
MySQL-hez JDBC-vel pl. A GSON-t pedig én is csak ajánlani tudom, zseniális library.
-
raggg
senior tag
válasz
Nem tudom, hogy az egészből mennyi menne, de ha a JSON-os részével van gondod, akkor én ezt ajánlanám: [link]
Aztán MySQL -> Java "model" osztályok -> GSON szerializáció
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged