Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Soak
    veterán

Köszönöm szépen! :R Bocsi a n00b kérdések miatt :)

Más (eclipse érdekesség):

Beraktam a /war/ könyvtárba pár új mappát, név szerint egy css, egy js és egy img-t, ezekbe raktam pár fájlt amit használni fogok (html5bp és bootstrap css és js fájljait)

Na én ezt a műveletet Total Commanderrel végeztem, amikor kész volt nyomtam Eclipse-re egy project->clean-t, belinkeltem a fő host fájlba a css és js fájlokat.

Működni működik, mert pl a bootstrap grid rendszere tökéletesen megy, viszont valamiért az Eclipse Package Explorer-ében nem jelennek meg a mappák, így módosítani sem tudom a bennük lévő fájlokat. :(

Mit tegyek? :F :F

Ez igy nem a legjobb megoldas, ahelyett hogy ClientBundle-kent a css-t. Persze ha nem az egesz page-t GWT-vel csinalod az mas helyzet.

• fatal`
    titán

Köszönöm szépen! :R Bocsi a n00b kérdések miatt :)

Más (eclipse érdekesség):

Beraktam a /war/ könyvtárba pár új mappát, név szerint egy css, egy js és egy img-t, ezekbe raktam pár fájlt amit használni fogok (html5bp és bootstrap css és js fájljait)

Na én ezt a műveletet Total Commanderrel végeztem, amikor kész volt nyomtam Eclipse-re egy project->clean-t, belinkeltem a fő host fájlba a css és js fájlokat.

Működni működik, mert pl a bootstrap grid rendszere tökéletesen megy, viszont valamiért az Eclipse Package Explorer-ében nem jelennek meg a mappák, így módosítani sem tudom a bennük lévő fájlokat. :(

Mit tegyek? :F :F

Fogd meg a mappát és drag & droppal húzd be az eclipsebe ugyanoda, majd vedd ki a pipát a copy files elől és kész.

Esetleg a projekt mappán megpróbálhatsz egy refresht (f5), nem mindig kerülnek be az új mappák, bugos kicsit (bár én még mindig Indigot használok egy plugin miatt, ami a Junon és a Kepleren már nem működik rendesen).

Új hozzászólás Aktív témák