Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Kérdésedre válaszolva ezt a minta feladatot láttam valahol mint java-s teszt. Először elméletben találtam mellé, aztán megnéztem Eclipse alatt, de nem értettem, hogy miért keletkezik a hiba.
Annyit PHP-ztam az elmúlt időszakban a munka miatt, hogy kopik a Java tudásom... úgyhogy vizsgák után egyből akarok gyakorolni, meg hát voltam közben életem első Java-s interjú tesztjén...
Mondjuk úgy, hogy a vereség arra ösztökél, hogy jobb legyek... :/Ha magam kellett volna, hogy programozam, akkor nem így csináltam volna természetesen
-
WonderCSabo
félisten
Nyilván szeretett volna egy olyan metódust, ami egyszerre az összes kereket lecseréli. A setTires nevéből is ítélve én ezt így csináltam volna:
public class Car {
private List<Tyre> tires = new ArrayList<Tyre>();
public void setTires(List<Tyre> t) {
this.tires = t;
}
// Egyéb lekérdező metódusok
}
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest