Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gamepad
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
válasz
Superhun
üzenetére
"
"a String az egy olyan állandó, amelynek értéke futás közben megváltozhatatlan"Valójában csak a mérete, a karaktereket módosíthatjuk benne a charAt metódussal, O(1) időben."
A String immutable, nem modosithatod, a charAt pedig pont visszaad egy karaktert es nem modositja azt.
"Valójában úgy áll a dolog, hogy a kódban definiált Stringek (String str = "abc") az úgynevezett literal pool-ban lévő elemekre fognak hivatkozni, ami a heap-től független, így a GC-től is."
Java 7-tol az interned stringek is atkerultek a permanent generationbol a young es old generationbe tehat nem igaz, hogy a heaptol fuggetlenek.
-
Lacces
őstag
válasz
Superhun
üzenetére
Módosítani lehet, de hozzáadni új karaktert is? Úgy hogy ugyanaz az objektum.
Na igen, az első variáció, azt tudtam... az a literal pool. Erről olvastam is.
A második jah, abban igazad van, azt most megnéztem anno kódot, és rosszul következtettem rá, mert ott nekem str1.equals(str2) van..., Igen, és az objektum a kupac memória kerül, ahol a gc garázdálkodik és csak a lokális változók és a tagfüggvények kerülnek a verembe.
Igaz, félre beszéltem, köszönöm a helyesbítést

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Macbook Air M1 8GB 256 GB 2026.júliusig garancia
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest