- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Most vettem észre, hogy a Lacess által mutattot kód egy C# kód. Nagyon gyanús volt nekem, és igazam lett: az a kód Javában le sem fordul, és nem a C#-os szintaktika és függvénynevekre gondolok, hanem Javában az ilyen fajta implicit castolás nem engedélyezett, a nem generices collection esetén, hiszen semmi sem garantálja, hogy valóban ilyen típusú elemek vannak benne. Természetesen az explicit castolás lehetséges, és ilyen rossz típus esetén exceptiont is dobál a Java. Tehát helyesen:
ArrayList<Ember> list = new ArrayList<Ember>();
list.add(new Ember());
list.add(new Ember());
list.add(new Ember());
for(Ember ember : list)
System.out.println(ember);
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9XL 256GB gyári független 2027.08.22. Alza jótállás
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256G, Megkímélt, Kártyáfüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest