- Micro Four Thirds
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
lanszelot #12091 üzenetére
hogy int: hat az int x =5; utan az x is int... de amugy 1. ott az ide, menj az utolso tag [one] fole, nem jon fel buborekban, h mi az? 2. log-old ki az erteket
az R.drawable.one _nem_ string, egy azonosito [ok, egyszerusitve], nem egyezik az "R.drawable.one" stringgel. Igen, backend-es voltam vilag eletemben de hallottam hiret hogy frontend egyes technologiaiban ez csiki-csuki... itt nem [ill. kerulendo, mint korabban angolul is, meg tolem is elhangzott].
csinalj csak ennyit:int imageId = R.drawable.one;
imageView1.setImageResource(imageId);
Ha ez elfut, akkor menjunk tovabb. Ha nem, hibauzenetet mutasd.
[az termeszetesen _nem_ varhato, hogy az imageId -nak barmi koze lesz a 'one'-hoz, lehet h csak nemletezo id-val probaltad, az id nem feltetlen folytonos, sot, az inkabb index nevet kapna]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest