Hirdetés
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Amazon Kindle
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
En szerintem eleg absztrakt gondolkodasu vagyok, de baromira nem latnek szivesen egy olyan nevezektant, amiben ami jo az pasis, ami rossz az noi megjelolest kap. Hidd el, abbol is lesz szovicc, me'g azoknal is akik amugy respektalnak, de kozben "csak a moka kedveert" viccbe csomagolva me'gis gunyolodik kicsit. Ez pont nem szakmai nevezektan, de tenyleg olyan mondta kozvetlen nekem aki "ferjen bele, ertse jol, ismer annyira hogy tudja nem gondolom komolyan" elv menten indokolta: a "mernokno"-vel az a problema, hogy az se nem mernok, se nem no.
Vagy elozo munkahelyemen mikor kitort a covid, csinaltak egy kepregeny stilusu "tajekoztato anyagot", hogy letezik a cegnel mentalhigieniai segitseg, csakhogy a rossz pelda az egy no volt rozsaszinben macskaval, a jo pelda aki kisegitette az infoval/url-lel meg egy tesztoszteronbomba... holott a teljes ceg pasi-tultengeses volt (nem csak IT), megis ezzel abrazolta'k... eloiteletek erositesere tokeletes, kozben meg masik szalon ment ezerrel a DEI trening.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Hobby rádiós topik
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- Arc Raiders
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest