Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
skoda12
üzenetére
Ezek szerint akkor olyan dolgokba kötöttél bele, amibe felesleges lett volna?
Ha nem, akkor most hagyod elrothadni a kódot?
Mindezt azért, mert a csapatod tagjai nem alkalmazzák a közösen elfogadott kódolási irányelveket. (Gondolom, közösen fogadtátok el. Sőt gondolom, időnként felül is vizsgáljátok azokat.)
És azért is, mert páran nem elég érettek a felnőtt viselkedésre? Akik a tévedésekre való rámutatást nem fejlődési lehetőségnek, hanem személyes sértésnek veszik.Mindezekből következően saját magad és voltaképp még a crybaby csapattársaidat is megszívatod az egyre jobban degradálódó kóminőséggel. Megéri? Azon csapattársaid, akik jó minőséget állíta(ná)nak elő, őket is a gányolás keserédes mezejére száműzöd ezzel. Nem?
Amúgy abszolút egytértek a mondandód első felével, én sem vagyok büszke az 5 éve írt kódomra, hát még az 1997-ben írtakra.
Viszont ez azt is jelenti, hogy ma már sokkal jobbat tudok alkotni, és holnap mégjobbat fogok tudni. A sun is biztosan jobbat írna ma, mint, amit most látunk belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku Cserélt Akku. Átlagos Állapotú kissé karcos. 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 3591 27% 15.6" FHD IPS érintő Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Endgame Gear gamer egerek /XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete)/
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dali Oberon 5 - dió
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Viszont ez azt is jelenti, hogy ma már sokkal jobbat tudok alkotni, és holnap mégjobbat fogok tudni. A sun is biztosan jobbat írna ma, mint, amit most látunk belőle.