Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
skoda12 #11686 üzenetére
Ezek szerint akkor olyan dolgokba kötöttél bele, amibe felesleges lett volna?
Ha nem, akkor most hagyod elrothadni a kódot?
Mindezt azért, mert a csapatod tagjai nem alkalmazzák a közösen elfogadott kódolási irányelveket. (Gondolom, közösen fogadtátok el. Sőt gondolom, időnként felül is vizsgáljátok azokat.)
És azért is, mert páran nem elég érettek a felnőtt viselkedésre? Akik a tévedésekre való rámutatást nem fejlődési lehetőségnek, hanem személyes sértésnek veszik.Mindezekből következően saját magad és voltaképp még a crybaby csapattársaidat is megszívatod az egyre jobban degradálódó kóminőséggel. Megéri? Azon csapattársaid, akik jó minőséget állíta(ná)nak elő, őket is a gányolás keserédes mezejére száműzöd ezzel. Nem?
Amúgy abszolút egytértek a mondandód első felével, én sem vagyok büszke az 5 éve írt kódomra, hát még az 1997-ben írtakra.
Viszont ez azt is jelenti, hogy ma már sokkal jobbat tudok alkotni, és holnap mégjobbat fogok tudni. A sun is biztosan jobbat írna ma, mint, amit most látunk belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Renault, Dacia topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Egyedi ékszerdobozka
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest