- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#68216320 #11485 üzenetére
Nem tudom mennyire sikerült leírnom a feladatot. A lényeg, hogy idegen szerveren futtatva a programomat védeni kellene bizonyos adatokat, amik ott helyben vannak tárolva. Konfig adatok esetén fájlban vannak ezek, egyéb adatok esetén mondjuk sql-ben.
Ha valaki ránéz a szerveren ezekre az adatokra akkor simán kiolvasva őket használhatatlanok legyenek csak a program futása közben tudja használni ezeket. Vagyis valami kulccsal titkosítani kellene. De hogy hol lenne mondjuk tárolva ez a kulcs, na azt nem tudom. Tehát valami elvi megoldás kellene, hogy hogyan lehetne ezt felépíteni.Van olyan kulcs amit az adott szerver tulajdonosa (cég) ismer és azt használná a program titkosításra. (ez a jelen feladat)
És lenne olyan is, amit csak én ismerek és az valahogy fixen a programban lenne, azzal tudná a program az általam biztosított adatokat írni/olvasni. (ez egy következő feladat)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest