Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szmeby

tag

válasz mobal #11406 üzenetére

Voltam olyan projekten, ahol már már megszállottságig fajult az új dolgok megtanulása. Hetente cseréltük le a félig magunkévá tett libeket valami fancy újra, és integráltuk bele az alkalmazásba újra és újra és újra, mindig volt valami hot topic. Brr. Na de ez a másik véglet. Talán nem kell mondanom, az alkalmazás elkészülte folyamatosan csúszott. Talás sose készült el, már nem vagyok ott, hogy ezt megtapasztalhattam volna.

Nekem annyit adott az a projekt, hogy megtanultam a világ túl gyorsan változik, hogy minden újat meg akarjak tanulni - nem is lehet - és elveszi az időt az értelmes dolgokban való elmélyüléstől. Persze megértem, hogy másokat meg csak az újdonság érdekel, és nem zavarja őket az a sok zaj a fejükben, aminek a felére holnap már senki sem emlékszik amúgy, mert csak hype volt körülötte. Azt meg végképp nem tudom hova tenni, ha valakit az alapján ítélünk meg (el?), hogy mavent vagy gradlet használ, neadjisten antot. Ha neki ettől jobb, váljon egészségére. :) Vagy menjen és vezesse le a feszkót maven irtással, addig sem zavarja a terméken dolgozó népeket. :P

Amúgy utálom az xml-t, és szeretem a mavent. Há! :D

• Drizzt

nagyúr

válasz mobal #11406 üzenetére

Alapvetoen van, de elsosorban business case-ekhez kototten. Meg igyekszunk mindig uj dolgokat behozni, ha hasznos, vagy hosszan tarto megoldast adhat. De nalunk mindenki erosen devops/automated tester/data magus is egyben, s legkevesbe izgalmas/lenyeges resz az egeszben a java build. Nyilvan a magussal tuloztam, de inkabb a szeles tudas az, ami nalunk a fokusz, nem pedig a reszletekbe meno tudas egyes alteruleteken.

Új hozzászólás Aktív témák