Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Vannak bizonyos allami projektek, ahol elvarjak, hogy az ember rendelkezzen ezzel, vagy legalabb plusz pontnak minosul.
Nekem sokat segitett abban, hogy jobban megertsem a java furcsasagait, azokat a nuansznyi jellegzetessegeket, amivel az ember vagy egyszer az eletben talalkozik, vagy ugy megszokta mar, hogy fel se tunik neki. De ehhez mondjuk nem feltetlenul adnek ki soksok penzt a vizsgara, mert megtanulni ezeket ingyen is meg lehet, ott a java tutorials weboldala vagy mi a tokom a neve, minden info ott van szepen. Fake tesztekbol is Dunat lehet rekeszteni, ha valaki teszelni kivanja magat.
Jol mutat de hat na. Sok eve mar, hogy megcsinaltam, de ha az ember nem talalkozik azokkal a problemakkal, elfelejtodik, ahogy altalaban a dolgok az eletben. Es akkor megint ott vagyunk, hogy mindenki ahhoz ert a legjobban, amivel aktualisan foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Microsoft OneDrive (korábban SkyDrive)
- Apple MacBook
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged