Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
mateo91
üzenetére
"Most azt csináltam hogy ezt az eclipse mappát töröltem."
Persze, miért ne, pótalkatrész!

Azt nem tudom, hogy eclipse mappa nélkül hogyan tud működni, mivel az adja a felhasználói felület vázát (ezekszerint mégsem), de örülök, hogy sikerült működésre bírni.eeepc: Az ilyen kompakt cuccokkal óvatosan kell bánni, mert a vas okozhat kompatibilitási problémákat. Nem is olyan régen volt egy NASom, szerettem volna jávát telepíteni rá, amikor is kiderült, hogy ARM proci van benne és max csak valami kiherélt, butított jávát támogat. Az Intel procival szerelt változatot kellett volna vennem, mert azon nagyobb eséllyel működnek a PC-re készült programok.
A másik lazábban kapcsolódó sztori, hogy egy huszonvalahány éves PC-re sem sikerült már bármit telepítenem, sőt egyre kevesebb dolgot, mert annak a procija ugyan intel, de nem támogatja pl. az SSE utasításkészletet, és úgy tűnik az egy rendkívül fontos dolog. Szóval csak azt akarom mondani, hogy kockázatos PC-re írt szoftvert használni egy nem "igazi" PC-n, mert nem biztos, hogy működni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini Blue 128gb
- Samsung AU7022 65 Smart TV 4K Ultra HD LED hibátlan, dobozával
- 8 DARAB (Január 28.) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5410 5420
- HP HyperX Cloud Blue Playstation Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új HYPERX Cloud II metál gaming headset Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest