- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- Állvány topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
''A lényeg az, hogy a programozást magát kell megtanulni a szintaktikát azt pedig az adott nyelv dokumentációjából pillanatok alatt megtanulod. ''
Ez teljesen igy van. En pl Basic-et sosem tanultam, de ha egy komolyabbb excel macrot ossze kell dobnom, nem vagyok meglove. Persze tovabb tart mint egy profinak, meg biztos nem hasznalom ki a nyelv osszes lehetoseget, de ha evente egyet kell irnom, akkor azert nem tanulok meg basicul
-
petofer
csendes tag
Koszi a könyv címeket majd szétnézek akkor ezek után a könyvek után!
Egyébként Turbo Pascalban és Delphiben programoztam eddig, sajnos a C az igazábol kimaradt pedig akkor könnyeb dolgom lenne, de azért elboldogulok így is.
Egyébként tetszik a Java, és eléggé használhatónak tűnik, mármint munka szempontjábol ha majd egyszer eljutok arra a szintre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest