- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Aethelstone #10308 üzenetére
Runtime reflectionnel a feldolgozasa, meg Beandescriptor/Introspectorral az mar nagyuzemben megy, de a compile time osztaly generalas AbstactProcessor extendalassal az meg ujdonsag nekem. De hat nagyon elirigyeltem a Jaxb-tol meg a JPA-tol a metadata definialast annotaciokkal.
Most kb. ahhoz hasonlot csinalok, mint amit a JPA modelgen csinal az Entity metamodel generalasakor. A zavart pont az okozza, hogy compile time a reflectionnel nem lehet kb. semmit cainalni, hanem AnnotatedConstruct, Element, meg Type, TypeMirror es tarsaik allnak rendelkezesre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spotify
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest