Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aethelstone #9270 üzenetére
+1 gyorstalpaló.
-
válasz
Aethelstone #9178 üzenetére
Én ezzel nem értek egyet. A javascript jó, szerintem.
-
Szerintem a desktop java halott. Előbb nyúlnék WPF-hez mint swinghez. Egy vélemény!
-
válasz
Aethelstone #8996 üzenetére
Szerintem pedig musthave. Nem tudom miért kell mindentől félni.
-
Ahogy leírtad az igaz, csak ez nem EE. Egy konzolos alkalmazás. Tehát elindul a program, letölti ezt az adatbázist, ha sikerült és nem szál el akkor pedig kipakolja belőle az infót. Ezt a helpert szeretném shared módon elérni - mert több objektum is használná.
Szerk.: most kvázi ez a vendor objektum be van ágyazva a helperembe. Ez lehet így nem lesz jó.
Szerk.: köszi, igazad lesz. Konstruktor.
-
Lenne egy szakmai kérdésem!
Lenne egy helper osztályom amiben van pár getter (van egy vendor objektum amit szintén tartalmaz, és ami betölt magának egy adatbázist és abból pakolnám ki az adatokat). Hogy tudnám a "best practice" szerint ezt az objektumot újrahasznosítani?
Setter, konstruktor vagy instance?
Remélem érthető volt!
mobal,
-
Az a baj, hogy alapból két különböző dolog lett összehasonlítva. Szerintem sem rossz az SVN de ha tehetem Gitet használok. Ez nem bűn, hiba stb. egyszerűen jobban kézreáll.
Ez olyan mint melyik a legjobb PHP keretrendszer. Mindenki a Laravelt nyomatja, mert menő, holott sokkal jobb mint néhány konkurens. De ez sem volt jó példa.
-
válasz
Aethelstone #8946 üzenetére
+1
-
SVN-t és a Gitet is lehet rosszul használni.
-
"Akinek egy maven-féle XML szerkesztése gondot jelent, az válasszon más pályát
"
Én ilyet nem mondtam, csak azt, hogy minek irogassak XML-t ha nem muszáj.
"és elég gyerekcipőben jár a támogatása az egyes IDE-kben."
Csak ismételni tudom magam. Idea, megnyitom mint gradle projekt és kész. Semmit nem állítok neki az ég világon.
Gitre, #8924.
-
válasz
Aethelstone #8917 üzenetére
Ha kvázi egy szoftvert csinálsz 50 féle hardverre. Máshogy szerintem nem tudod megoldani jól.
-
válasz
Aethelstone #8915 üzenetére
Ezt szerintem projektje válogatja. Jelenlegi munkahelyemen van vagy 200 branch.
-
válasz
Aethelstone #8912 üzenetére
"hiába érkeznek az ifjú titánok gradle/git ismeretekkel".
Minek szekresszek xml-t ha nem muszáj? Miért kell ragaszkodni a mavenhez? Kevesebbet tud.
Az svn-ről meg nem tudok nyilatkozni. Az van ami van, ha nem akarnak váltani nem ha akarnak meg úgyis tudnak.
Szerk.: vállalati környezet persze egy kizáró ok, ezzel tisztában vagyok.
-
válasz
Chesterfield #8908 üzenetére
Maven helyett mondjuk én már a Gradle-t nyomatnám.
-
válasz
Aethelstone #8903 üzenetére
Ez is igaz, de nem tudom, hogy grafikában hány tizedesig illik használni a Pi.
-
válasz
Aethelstone #8900 üzenetére
Lehet, de lehet neki csak ennyi tizedesig kell.
-
válasz
fordfairlane #8891 üzenetére
TimeUnit.SECONDS.sleep(4);
+1 -
válasz
fordfairlane #8859 üzenetére
Ilyet nem írtam. Csak, hogy foglalkozzon vele!
Szerk.: fentebbi két hsz.-re reagálva, szerintem a C# és a Java között különbség nem sok. Persze meg kell szokni a nyelv finomságait de szvsz. nekem nettó egy hét volt az egyikről átszokni a másikra (kronológia: PHP majd C# és most a Java). Én úgy gondolom, hogy mindegyikenk megvan a jó helye, pl.: desktop alkalmazást eszem ágában nem lenne Java-val csinálni.
-
válasz
szervizeszso #8699 üzenetére
Én azt javaslom, dobd ide be több szem többet lát alapon!
-
válasz
szervizeszso #8697 üzenetére
Bővebben?
-
Sziasztok!
Lenne egy Spring Boot alkalmazás és http-n keresztül szeretnék pár taskot elindítani (általában sokáig futna a háttérben). Erre ennél jobb megoldás létezik?
-
Olyan regexp megírásában segítsetek, hogy csak a megjelölt szavakat (pontosan) matchelje pl.:
ubuntu-14.04.4-server-amd64.iso
-
válasz
Aethelstone #8092 üzenetére
-
válasz
AsterixComic #8059 üzenetére
Generikust, jó ha tudod. Adatszerkezetekkel legyél tisztába, egy két rendezés sem rossz (de szerintem használni nem fogod), továbbá rekurzív - nem rekurzív ciklusokat is imádják kérdezni.
-
válasz
AsterixComic #8053 üzenetére
[link]. Itt nézelődj / kérdezz utána.
-
válasz
Sk8erPeter #8014 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, jelenleg én is Eclipse-t használok. De számomra megszokhatatlan.
-
válasz
Sk8erPeter #8004 üzenetére
Eclipse debuggere?
Ne vicceljünk már!
Idea!
-
válasz
Aethelstone #7971 üzenetére
Értem, köszi.
-
válasz
Aethelstone #7965 üzenetére
OpenJPA a kiszemelt. Van jobb?
-
válasz
Aethelstone #7943 üzenetére
Ez oké. Használtam már így is-úgy is. De a kérdés lényege - lehet félreérthetően írtam -, hogy ha tehetem ragaszkodjak a JPA-hoz, vagy adott esetben jó nekem a Hibernate nem így implementálva.
-
Java SE esetén kell nekem a JPA feltétlenül, vagy elég csak egy "mezei" hibernate?
-
Egy kis off, de normális, hogy Raspberry Pi 2-n tetű lassan fut a java alkalmazásom?
-
válasz
PumpkinSeed #7858 üzenetére
Ez. Ha elindítod látszik, hogy az a különbségek értéke ugyan az - egyszerre indítja a threadeket késleltetve. Valami más megoldás kell nekem.
-
válasz
PumpkinSeed #7855 üzenetére
Így próbáltam. ScheduleExecutorService mérete?
-
Sziasztok!
Thread kérdés. Hogy tudom egymás után indítani fix 30 ms késleltetéssel a threadeim egy executor segítségével (ScheduledExecutorService)?
Vagy valamit nagyon rosszul csinálok, mert egyszerre indulnak el.
Köszi!
mobal,
-
válasz
Oppenheimer #7752 üzenetére
Arra akartam célozni, legalábbis én úgy látom, hogy egy probléma megoldása közben elég sokat tud az ember tanulni - ilyen módon "képezni" magát.
-
válasz
Oppenheimer #7749 üzenetére
Kb. konstans hulla mód on. Munka közben
-
válasz
Oppenheimer #7721 üzenetére
Lambdákra már nagyon szükség volt...
-
Srácok. Fejezzük be az offot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Gyúrósok ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Indukciós főzőlap
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged