Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
declare -x PATH="/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/usr/games"
A JDK-m pedig az /opt/java/jdk alatt vanViszont a telepítésnél ezeket az utasításokat adtam ki az Oracle Java kicsomagolása után:
sudo update-alternatives --install "/usr/bin/java" "java" "/opt/java/jdk/java" 1
sudo update-alternatives --install "/usr/bin/javac" "javac" "/opt/java/jdk/javac" 1
sudo update-alternatives --install "/usr/bin/javaws" "javaws" "/opt/java/jdk/javaws" 1Még kezdő Linuxos vagyok, szóval nem teljesen értettem, hogy ezek mit csinálnak, viszont a Google ezt ajánlotta.
-
Na igen...de nemrég megtanultam az örök válasz: "Attól függ!"
Szóval ha van SVN repo...meg verziókövető..meg toronyóra lánccal. Igen ott azért kell vackolni...
Viszont egy sima Java SE projekthez mindenképpen gyorsabb mint a NetBeans.
Én párhuzamosan használgatom Eclipse, NetBeans, JDeveloper-t......hát durva különbségek vannak sebességben
-
WonderCSabo
félisten
-
Lacces
őstag
Aham, és ez az "egyszer fut le osztályonként." Ez hogyan is történik a háttérben? És köszi a válaszokat.
Bár lehet máshogy kérdezem, mikor fut le egy osztály?
(Ha ez az objektum példányosításakor, akkor mindig valahányszor meg hívok egy mondjuk Állat osztálybeli objektum, akkor valahányszor létrehozok egy Állat objektumot, akkor lefut ez a statikus is, igaz?)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- Asus TUF RX 5700XT 8GB / Beszámítás OK!
- -55% ÚJ ASUS Zenbook 14 OLED Ryzen 7 8840HS Radeon 780m/16gb ram/512SSD/Gari 2027
- HyperX Predator 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- Amazfit GTR Mini okosóra
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így már világos!