- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
declare -x PATH="/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/usr/games"
A JDK-m pedig az /opt/java/jdk alatt vanViszont a telepítésnél ezeket az utasításokat adtam ki az Oracle Java kicsomagolása után:
sudo update-alternatives --install "/usr/bin/java" "java" "/opt/java/jdk/java" 1
sudo update-alternatives --install "/usr/bin/javac" "javac" "/opt/java/jdk/javac" 1
sudo update-alternatives --install "/usr/bin/javaws" "javaws" "/opt/java/jdk/javaws" 1Még kezdő Linuxos vagyok, szóval nem teljesen értettem, hogy ezek mit csinálnak, viszont a Google ezt ajánlotta.
-
Na igen...de nemrég megtanultam az örök válasz: "Attól függ!"
Szóval ha van SVN repo...meg verziókövető..meg toronyóra lánccal. Igen ott azért kell vackolni...
Viszont egy sima Java SE projekthez mindenképpen gyorsabb mint a NetBeans.
Én párhuzamosan használgatom Eclipse, NetBeans, JDeveloper-t......hát durva különbségek vannak sebességben
-
WonderCSabo
félisten
-
Lacces
őstag
Aham, és ez az "egyszer fut le osztályonként." Ez hogyan is történik a háttérben? És köszi a válaszokat.
Bár lehet máshogy kérdezem, mikor fut le egy osztály?
(Ha ez az objektum példányosításakor, akkor mindig valahányszor meg hívok egy mondjuk Állat osztálybeli objektum, akkor valahányszor létrehozok egy Állat objektumot, akkor lefut ez a statikus is, igaz?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest