Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
declare -x PATH="/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/usr/games"
A JDK-m pedig az /opt/java/jdk alatt vanViszont a telepítésnél ezeket az utasításokat adtam ki az Oracle Java kicsomagolása után:
sudo update-alternatives --install "/usr/bin/java" "java" "/opt/java/jdk/java" 1
sudo update-alternatives --install "/usr/bin/javac" "javac" "/opt/java/jdk/javac" 1
sudo update-alternatives --install "/usr/bin/javaws" "javaws" "/opt/java/jdk/javaws" 1Még kezdő Linuxos vagyok, szóval nem teljesen értettem, hogy ezek mit csinálnak, viszont a Google ezt ajánlotta.
-
Na igen...de nemrég megtanultam az örök válasz: "Attól függ!"
Szóval ha van SVN repo...meg verziókövető..meg toronyóra lánccal. Igen ott azért kell vackolni...
Viszont egy sima Java SE projekthez mindenképpen gyorsabb mint a NetBeans.
Én párhuzamosan használgatom Eclipse, NetBeans, JDeveloper-t......hát durva különbségek vannak sebességben
-
WonderCSabo
félisten
-
Lacces
őstag
Aham, és ez az "egyszer fut le osztályonként." Ez hogyan is történik a háttérben? És köszi a válaszokat.
Bár lehet máshogy kérdezem, mikor fut le egy osztály?
(Ha ez az objektum példányosításakor, akkor mindig valahányszor meg hívok egy mondjuk Állat osztálybeli objektum, akkor valahányszor létrehozok egy Állat objektumot, akkor lefut ez a statikus is, igaz?)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- JBL Charge 5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Így már világos!